Dødskys til karrieren?

10. september 2006

Et gennemgående tema i flere af de foregående indlæg har været: Seksualmoral – dobbelte standarder osv. Derfor skal blogbestyreren ikke undlade at gøre opmærksom på, at det udmærkede sladderorgan Daily Mail nu følger op på “sagen” om skuespilleren John Travoltas kysseri på trappen til sit fly. Vil denne intimitet mellem Travolta og en anden mand betyde enden på hans glorværdige karriere? Spekulationerne skulle blandt andet have fået næring af rygtet om, at den små Jennifer Lopez – også kendt som J-Lo, også kendt for en stor… – skulle have sagt nej tak til at spille over for Travolta i en filmudgave af tv-serien Dallas. Travolta skulle spille ærke-skurken JR, men i følge rygtet mener J-Lo, at han ikke er macho nok til den rolle.

Daily Mail snadrer som ænder i andemad i denne sag, men spørgsmålet er nok, om der er meget næring i den. Den seksuelle ambivalens har været et tema, der har fulgt Travolta siden hans karrieres start. Og er det i øvrigt uhørt, at mænd kysser mænd? Tænk blot på de gamle ledere i Sovjetstaten og DDR!

2 kommentarer

  1. Irene kommentarer:

    Jeg kender da en del mænd der kysser … Jeg synes det er dejligt og et udtryk for intimitet og venskab!
    Amerikanerne lider af berøringsforfjamselske …

  2. Irene kommentarer:

    Erindrer endnu en tur i det græske øhav, pÃ¥ en færge. De amerikanske piger “doing Europe” var sÃ¥ tækkelige, det var uhyggeligt om dagen pÃ¥ dækket … Men jeg skal love for vi to frigjorte danske ungmøer fik set og hørt en langt mindre ærbar side til selvsamme amerikanske ungdom, om natten!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

2.062 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62