Hvor døde Jim Morrison?

28. juli 2007

Rocken har sin egen mytologi. Og som sådan er det en blanding af fakta og digtning. Tag nu for eksempel historien om Jim Morrison, der døde i sit badekar i Paris. En god historie, der glider let ind i bevidstheden som et smukt billede. Men er den sand? Det svenske organ Sonic fortæller, at en ny bog af Sam Bernett “The End” fortæller en helt anden historie. I følge Bernett blev Jim fundet natten mellem den 2. og den 3. juli 1971 på et toilet på den parisiske rockklub Rock’n Roll Circus, og to af Jims narkopushere slæbte hans afsjælede legeme op i lejligheden, hvor myten så kunne digtes. Forfatteren påstår, at han har set det med sine egne øjne, fordi han arbejde i rockklubben dengang. Sandt eller falsk? Who knows. Musikken spiller endnu.

Skriv en kommentar

982 har læst indlægget