Paul Simon igen-igen

15. september 2013

 

Endnu en opsamling med sange af Paul Simon har set dagens lys. Over the Bridge of Time. A Paul Simon Retrospective (1964-2011). Og det må være den tiende af slagsen. Så sent som i 2011 kom Songwriter. Så hvorfor skulle man investere i den – og ikke en af de gamle – hvis man have behov for at genhøre hans kendteste sange? Det skulle da lige være på grund af det smukke sort-hvide foto, der pryder coveret.
Ingen tvivl skal herske om, at Simon er en af de helt store sangskrivere i sin generation. Han har nogle af de mest mindeværdige popsange fra forrige århundrede på samvittigheden. Og – heldigvis – er han stadigvæk aktiv og leverer langtidsholdbar popmusik.
Her er han sammen med sin daværende makker Art Garfunkel i en af de mindre kendte sange, der er en af mine personlige favoritter.

Torben Bille filosoferede også lidt over det med opsamlingerne, da Songwriter udkom. Det kan du læse her.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

193 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62