Bloggen fylder 8 år

13. marts 2014

Ja, i dag den 13. marts er det otte år siden, bloggen fik en snublende start som smartlogblog. Og den 13. august 2006 afløstes smartloggen af den autonome capac wordpress, som du nu sidder og kigger på. Dengang havde jeg ingen forestilling om, hvor længe det projekt skulle køre eller udvikle sig. I dag ved jeg meget mere om det. Jeg ved også, at den vil fortsætte længe endnu, hvis omstændighederne ellers tillader det. Den har fundet en slags identitet, men er under stadig forandring, selv om den ikke forandrer sig så meget nu som tidligere. Den nærmer sig de 9000 indlæg (dette indlæg er nr. 8616), og bloggen har stadigvæk rigtig mange besøgende, hvilket jeg er meget glad for og beæret over. Tak!

Og så vælger jeg at markere dagen med en af mine yndlingssange fra dengang capac var helt ung og gik med Beatleshår. Tror du på magi? Do you believe in magic? spørger Lovin Spoonful – og svaret er selvfølgelig: Ja.

Skriv en kommentar

160 har læst indlægget