Plader, jeg ikke burde kunne lide (2): Gitte Hænning

1. oktober 2007

Overskriften på indlægget henviser til et indlæg i min gamle smartlog, hvor jeg den 19. april 2006 skrev følgende om Den Komplette Popboks med Gitte Hænning:

“Forleden udkom en cd-boks med den danske sangerinde Gitte Hænning med et nydeligt billede af den kunstneren som ung hvalp på forsiden. Det var lige ved at få mig til at købe boksen. Titlen har jeg også en svaghed for. Ikke noget med Best of.. eller Greatest Hits eller Ultimative et-eller-andet.(…. Jeg har altid haft en svaghed for to af Gittes sange, Tag med ud og fisk og Du skal bare tage det roligt. Men sådan burde det ikke være. For jeg er slet ikke til dansk pop eller danskpop. Imidlertid har de to sange på et tidligt tidspunkt gravet sig ind under huden. Måske skyldes det Giro 413s indvirkning på (eller undergravelse af) min kulturelle dannelse. Jeg ved det ikke. Men faktum er, at jeg har overgivet mig til de to popnumre.”

I dag faldt jeg så over denne 4-cd-boks i det lokale supermarked til den nette pris af 49,95. Så hermed er Gitte Hænning indlemmet i capacs afdeling for “skyldige glæder”, eller hvad man nu vil kalde sådanne laster.

Oven i købet har jeg genopdaget endnu en Gitte Hænning favorit: Snakker med mig selv.

3 kommentarer

  1. Anja kommentarer:

    Din lille anode!

  2. capac kommentarer:

    Gnæk gnæk! :-)

  3. Anja kommentarer:

    :-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

372 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62