Linda Ronstadt i Europa

22. april 2014

For snart længe siden beklagede jeg mig over, at Linda Ronstadt vist aldrig havde besøgt og optrådt noget land i Europa. Men læsningen af hendes selvbiografi fik mig på bedre tanker. I hvert fald gav hun koncert i Tyskland i 1976, hvor hun optrådte i Stadhalle Offenbach den 16. november. Og hendes optræden er oven i købet dokumenteret på såvel cd som DVD. På nettet hersker der lidt tvivl om udgivelsens ‘lovlighed’. Er der tale om en slags piratudgivelse? Noget kunne dog tyde på, at optagelserne stammer fra arkiverne bag udsendelsesrækken Rockpalast. Det er ikke første gang noget fra de arkiver er blevet udgivet. Det skete fx med Little Feat.

Never mind, som gammel fan af den nu forhenværende sangerinde, måtte jeg selvfølgelig bruge mine sparepenge på såvel dvd som cd. Og at dømme efter de smagsprøver, der findes på bl.a. Youtube, så er det ikke så ringe endda…

01. Lose Again
02. That’ll Be The Day
03. Love Has No Pride https://www.youtube.com/watch?v=082KfTzWOxE
04. Silver Threads And Golden Needles
05. Willin’
06. It Doesn’t Matter Anymore
07. When Will I Be Loved
08. Crazy
09. The Tattler
10. Lo Siento Mi Vida
11. Love Is A Rose
12. Hasten Down The Wind
13. Tracks Of My Tears
14. Down So Low
15. Someone To Lay Down Beside Me
16. You’re No Good
17. Heat Wave
18. Heart Like A Wheel
19. Desperado

Skriv en kommentar

179 har læst indlægget