Genhør og -syn med Déjà Vu

19. maj 2014

I denne måned er det 44 år siden, Crosby, Stills, Nash og Young udsendte deres første album Déjà Vu, der fulgte op på trioen Crosby. Stills og Nash og deres eponyme debutalbum. Med sange som Joni Mitchells “Woostock”, Nashs “Teach you children”, Crosbys “Almost cut my hair” og Stills’ og Youngs “Everybody I Love You” skrev pladen sig ind som et efterskrift til de gyldne hippietressere, og pladen fik en naturlig plads som nr. 148 på Rolling Stones liste over alle tiders plader. Af en eller anden grund har netop denne plade ikke endnu være genstand for tidens oppulente boksificeringssyge, men det kommer nok en dag. I hvert fald holder musikken stadigvæk – også selv om det er på vinyl og i mono…

2 kommentarer

  1. Claus1 kommentarer:

    …hold my freak flag high!!!….

  2. capac kommentarer:

    :)

Skriv en kommentar

145 har læst indlægget