Richmond Fontaine – giver koncert på P4

29. november 2007

Hvis man er til “litterær” americana, så er der grund til at lukke op for P4 fredag den 30. november kl. 21. For så giver Portland-bandet Richmond Fontaine koncert. Richmond Fontaine er vel nærmest et kult-band, der har et entusiastisk publikum, der dyrker sangskriveren Willy Vlautins små “noveller” og fortællinger om livet i ‘det andet America’. Bandet har indtil videre udgivet syv albums, senest “87 Dollars and a Guilty Conscience That Gets Worse the Longer I Go” fra i år. Og det fik en slags gennembrud i 2005 med pladen “The Fitzgerald”, som også kan anbefales at lytte til.
I øvrigt er koncerten optaget på det gode, århusianske spillested Voxhall, der sørger for at århusianere og tilrejsende får mulighed for at høre spændende ny og ældre musik fra nær og fjern.

Skriv en kommentar

349 har læst indlægget