Niels Skousen – kom, spillede og…

19. december 2014

Desværre gik jeg glip af gårsdagens koncert med Niels Skousen på Voxhall. Et arbejdsliv kom på tværs og spændte ben for den plan. Jeg havde ellers glædet mig til at opleve Skousen og Co. Men så må man jo “nøjes” med hans seneste fine album Smil eller dø og de koncertanmeldelser, begivenheden har kastet af sig. Gaffas anmelder er meget positiv og taler om magiske øjeblikke. Sådan skal det være. Desværre er der ikke så mange i Aarhus og omegn, der gik efter magien. Salen var kun halvfuld, kan man forstå. Fy-skamme-skamme publikum. Jeg håber Skousen kommer forbi igen i 2015 og at jeg har tid til at være med næste gang.

Her er en optagelse fra Store Vega. Det smager da lidt af fugl. Videoen er lagt op af BBLse – tak for lån.

Skriv en kommentar

119 har læst indlægget