Rolling Stones – et fotogent band

17. januar 2015

Rolling Stones har altid været et fotogent band. Og som avisen Die Zeit påpeger, så er bandets berømmelse også lig med deres fotografers berømmelse. Stones er blevet forevigt af nogle af det tyvende århundredes store fotografer, fx Helmut Newton, Anton Corbijn, Linda McCartney og Annie Leibovitz. Følg dette link og se 11 udvalgte, fascinerende fotos af rockdinosaurusserne. Mange af fotografernes billeder er nu blevet samlet i et stort  – fem kilo tungt – coffee table bind fra forlaget Taschen. 522 sider, der kan erhverves for den nette sum af 99.99 euro.

2 kommentarer

  1. AagePK kommentarer:

    Portrætudsendelsen om Anne Leibovitz: Life through a Lens blev sendt på DR-K i morges, og kan ses på deres nettjeneste et stykke tid. Mange gode billeder og kommentarer af the Stones.

  2. capac kommentarer:

    @AagePK: Ja, Leibovitz-udsendelsen har jeg set, og den er bestemt værd at se. Med eller uden rullestenene…

Skriv en kommentar

228 har læst indlægget