Capac anbefaler: CSI WAR – Charlie said I was a romantic – Love / Forever

26. januar 2015

Layout_03_Front

Bag det spøjse projektnavn CSI WAR (der er en forkortelse af: Charlie said I was a romantic) gemmer sig musikeren Tue Damskov. EP’en Love / forever er Damskovs debut i eget regi. Han har fået hjælp af electronicamusikeren Toneklang til at få styr på programmering og beats, men står ellers for det meste på pladens fem numre.

Titlens ord Love, Forever og Romantic afslører allerede lidt om, hvad man kan forvente sig på albummet. Der er tale om romantisk pop, der både læner sig op af den moderne pops anvendelse af electronica, men også – fx i den indledende sang “Sunset at the beach” -sender tankerne hen på halvtredsernes guitarpop og – jazz. Og helt i poppens ånd handler sangene om kærligheden og dens ups and downs. Damskov bekender sig til den romantiske kærlighed i ord og toner. Charlise said i was a romantic.

Sangene er både iørefaldende og popforførende og fungerer godt i en sammenhæng. Så godt, at man kun må se frem til, hvad Tue Damskov vil kunne få ud af et helt album. Love / Forever henvender sig til popelskeren, der har det godt med fængende melodier og eskapistiske tekster. Hermed anbefalet.

CSI WAR Love /Forever. Gateway. Udkommer i dag.

 

Skriv en kommentar

200 har læst indlægget