Jessica Lynne – dansk country

30. januar 2015

Jessica Lynne har været så venlig at sende mig sin seneste single, “Calling me home”. Jessica har udlevet en drøm om at blive countrysangerinde i countryens eget land, Amerika, og har slået sig ned Seattle, hvorfra drømmen forfølges.

I februar måned er hun dog tilbage i hjemlandet Danmark for at give koncert. Koncerten finder sted d. 12. februar på Kvarterhuset Amagerbro i København.

Ud fra singleudspillet at dømme, så er der ingen grund til at tro, at Jessica ikke skulle kunne gøre sig derovre i United Bluff eller herhjemme blandt rigets mange inkarnerede countryfans. Traditionsbunden country med et moderne touch. Det kunne være spændende at blive præsenteret for et helt album… Værsgo.

Mere om billetter til koncerten m.m. finder du på Jessicas hjemmeside.

Skriv en kommentar

223 har læst indlægget