Rolling Stones – fra arkivernes dyb

4. oktober 2015

Rolling Stones har pt. belejret min bærbare afspiller med deres klassike halvfjerdserindspilninger, og rygtet går – næret af den aldrig mundlamme Keith Richard – at de gamle drenge overvejer at indspille en ny plade. Imellemtiden står deres PR-afdeling ikke stille eller hviler på laurbærbladene. Ikke mindre en to udgivelser af arkivmateriale er ved at se dagens lys. Dels en koncert fra Tokyo Dome 1990. Og dels Roundhay Park: Live in Leeds 1982. Og udgivelserne, der både er på CD og DVD fås til relativt få penge. Stones er jo et liveband om noget og har flere fremragende livealbum på samvittigheden, så det er vel en god idé at udsende den slags nu, hvor vi kan se enden på bandets glorværdige rejse nærme sig i horisonten. It’s only rock and roll…

Stones i Leeds nogle år tidligere…

Skriv en kommentar

128 har læst indlægget