Tilbage til Yasgers farm igen – dagbøgerne

15. april 2016

Photos-of-Life-at-Woodstock-1969-3

Hvis man har fri fra arbejde i dag (jeg har desværre ikke) og ikke har andre planer, kan man på DRs kulturkanal DRK gense to store afsnit af de såkaldte Woodstock Diaries med optagelser af fx Santana, Canned Heat, Sly & Family Stone, Janis Joplin, The Who, Jefferson Airplane og mange flere. Det hele begynder kl. 12.15 og varer til 14.15. Bedre end en morfar på sofaen. God weekend.

Fotoet ovenfor er taget fra en side med sjældne billeder fra festivalen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Farmer kommentarer:

    Ak, ak, og det læses jeg først nu.
    Man skal følge med på Capac-bloggen, skal man!
    Det VAR netop det tidsrum, jeg tog min morfar. Sådan kan det gå.

  2. capac kommentarer:

    @Farmer: Hvis jeg kender DR, så genudsender de den sikkert igen, og jeg skal nok gøre opmærksom på det, hvis jeg ser det. Jeg har selv dagbøgerne på DVD, så jeg nøjedes med at gribe til pladerne fra Woodstock. Masser af fine højdepunkter.

Skriv en kommentar

194 har læst indlægget
14,851