Politipakke

Author:

I dag fremlægger regeringen sin ‘politipakke’. Politiet har fået en kraftig overarbejdspukkel på grund af overarbejde i forbindelse med det såkaldte ‘terrorangreb’ i København og grænsekontrollen over for flygtninge og indvandrere. Og regeringen vil hverken ansætte flere politifolk eller give flere penge til politiet. Derfor laver man lidt hokus-pokus-filihankat. Det er allerede kommet frem at man vil sætte hjemmeværnet ind ved grænsen og måske forkorte politiuddannelsen. Og andre “kreative” ideer vil komme frem i dag. Men det er ren hokus-pokus, der ikke løser det fundamentale problem med, at regeringen ikke er til sinds at bruge flere penge på det offentlige eller – med et andet ord – velfærden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *