Jørgen de – “Mylle” – Mylius – 45 års jubilæum

30. januar 2008

Unglaublich. Vi har tidligere vedgået vores gæld til Mylle, der engang sørgede for at pop- og rockmusikken fik et hul igennem i Danmarks Radio. Nu er det 45 år siden, og man kan i den anledning høre et interview med den gamle DJ på P4. Til lykke med jubilæet – og tak for de gode stunder ved radioen.
The Ventures – Wipe Out

2 kommentarer

  1. Donald kommentarer:

    Jeg husker med stor glæde Børge Roger Henriksen, som kunne finde på at spille et helt album uden afbrydelse (efter sigende fordi han så kunne drikke lidt mere, men mon det nu var hele årsagen?)

  2. capac kommentarer:

    @Donald: Ja, der var engang, hvor det var muligt – altsÃ¥ at spille et helt album. Jeg mindes ogsÃ¥ et program, der hed “Pop Non-Stop”, hvor man spillede tre-fire numre i rap og sÃ¥ lige kort fortalte, hvad man dernæst skulle høre. I dag har man fornemmelsen af, at forholdet mellem snak og musik er lige omvendt.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

781 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62