Nyt fra Robert Forster

1. februar 2008

Godt nyt fra Robert Forster (Ex-Go Betweens). Undertoner.dk fortæller, at manden udsender sin første soloplade i elleve år. Som bekendt døde hans makker Grant McLennan forrige år, og dermed så det ud til at være enden på det fine band.
I april udkommer The Evangelist på Yeprock. Og på plademærkets hjemmeside fortæller Robert Forster om pladen: “It’s 10 songs long and is my first solo album in 11 years. In May 2006 Grant McLennan, my song writing partner died, bringing to an end The Go-Betweens. I wasn’t sure if I was ever going to make another record but this summer it just materialized. It’s a direct record. I’ve written seven of the songs, and three are co-written with Grant. Adele and Glenn from The Go-Betweens are with me. It’s not Oceans Apart 2 – it’s something else, but with trails going into the past and I’m proud of it”.

Go Beweens – Here Comes The City – fra bandets sidste plade Oceans Apart. Et rigtig godt nummer.

Skriv en kommentar

237 har læst indlægget