Dagens sang(er): John Sebastian

3. februar 2008


Engang var en central figur og sangskriver i hippie-pop-rock-bandet Lovin Spoonful. Siden gik han solo og holdt sig lidt ude af det værste rampelys. John B. Sebastian. En fin sangskriver, sanger og musiker. Her er han:

Rainbows all over your blues

Sådan blev “Daydream” til (inspireret af The Supremes)

3 kommentarer

 1. hhs kommentarer:

  Jeg kender ikke det John Sebastian & David Grisman album, som du har brugt som illustration. Til gengæld vil jeg gerne fremhæve en plade, som Grisman lavede sammen med salige Jerry Garcia, som bare hedder Grisman & Garcia. Læs og lyt lidt mere på dette link:

  http://www.amazon.com/Grisman-Garcia-David/dp/B00000390S

 2. capac kommentarer:

  hhs: Jeg har fulgt David “Dawg” Grisman lige siden han imponerede med sit spil i Earth Opera og kender godt Grisman-Garcia-samarbejdet (bl.a. Old and in the Way). Det vender jeg nok tilbage til ved passende lejlighed.

 3. hhs kommentarer:

  Det vil jeg glæde mig til

Skriv en kommentar

342 har læst indlægget