Who is Who? Pete Townshend genudgives

11. september 2016

Hans første soloalbum hed Who came first og hans erindringsbog hedder Who i am. Og det er svært ikke at lade titlerne som: Jeg – Pete Townshend – er Who – The Who. I hvert fald har Townshend aldrig ladet sit tællelys stå under en skæppe. Og selv om han selvfølgelig må dele æren for det hæderkronede bands musik med de andre, så har hans selvtillid ikke været bygget i den tomme luft. Som sangskriver og musiker har Townshend altid været noget for sig selv – og værd at lægge øre til. Derfor er det dejligt at læse, at hans soloalbums – syv stykker i alt – snart bliver genudsendt. Specielt glæder det mig, at hans duoprojekt Rough mix, som han lavede med Ronnie Lane, igen er til at få på plade. For det fortjener den, og den viser en anden tilbagelænet, diskret og kreativ side af manden, der vil være The Who.

Skriv en kommentar

144 har læst indlægget