Pengene taler

9. november 2016

Det lykkedes mig at holde mig helt ude af valget over there i går. Og her til morgen ser det ud til at pilen peger på byggematadoren og pengemanden Trump. Og så er det næsten, som jeg forudså, det ville gå. Det er ikke politiske visioner, viden og dannelse, der er afgørende for, hvem der vinder. I sidste ende er det the yanky dollars. Og dem har hr. Trump nok af, så vidt jeg kan se. I følge DR Nyheders forside er 71.85 % af stemmerne optalt og acrylmanden fører med 244 over Hillary Clintons 209. I går sagde jeg til mine elever, at det var et valg mellem kolera og pest – og nu ser det ud til at vi får begge dele i en syndig infektion. Velbekomme.

4 kommentarer

 1. Freddy Andersen kommentarer:

  Ja desværre sandt, og når man så tænker på kombinationen med ham der sidder i Tyrkiet, ser det ikke lyst ud.

 2. capac kommentarer:

  @Freddy Andersen: Men midt i al præsidentvalgsturbulensen, skal vi ikke glemme, at den reelle magt i USA ligger et andet sted end hos præsidenten. Jeg tror, at vi vil se en meget mere neddæmpet Trump efter indsættelsen i januar.

 3. Freddy Andersen kommentarer:

  @capac:Ja man kan jo kun håbe, men jeg frygter det værste fra den mand.

 4. capac kommentarer:

  @Freddy Andersen: Han skal nok gøre skade. Ingen tvivl om det.

Skriv en kommentar

2.720 har læst indlægget