Farvel til – Frank Lauridsen

10. november 2016

Manden med leen har høstet meget blandt musikere og musikfolk i dette år. Og han fortsætter. Nu forsvandt sangeren, musikeren og sangskriveren Frank Lauridsen, kun 68 år gammel. Læsere, der er så gammel som jeg eller deromkring, vil huske Frank fra den fynske beatgruppe The Baronets, hvor han sammen med bl.a. Lasse Helner, var med til at sparke beatmusikken i gang i Danmark i tresserne. Siden var han med i et andet navnkundigt orkester, nemlig Midnight Sun, hvor han tog over efter Allan Mortensen i den vokale forgrund. Og så sent som i 2014 udsendte han solopladen How it feels to be Frank, som jeg omtalte i forbindelse med udgivelsen –her.

Den første gang, jeg for alvor hørte Frank Lauridsen, var da jeg fik fat i en såkaldt flexidisc med The Baronets. Den var vedlagt ungdomsmusikbladet Børge i tresserne. Nu er Frank blev tavs.

Skriv en kommentar

558 har læst indlægget