Peacenicks: Musikere mod Irak-krigen

15. februar 2008


Medens Bush-administrationen gør et sidste desperat forsøg på at få Irak-eventyret til at se ud som noget positivt, så er der andre i USA, der mener, at amerikanerne og deres allierede aldrig nogensinde skulle have sat deres militærstøvler på irakisk jord. Den 19. marts afvikles støttekoncerten SPEAK UP! A Benefit Concert For Peace In Iraq & Justice At Home i Brooklyns St. Ann’s Warehouse. Medvirkende er Lou Reed og frue, Laurie Anderson, David Byrne, Antony, Blonde Redhead, Scissor Sisters, Damien Rice, Moby, Bill T. Jones, Norah Joes med flere. Ud over musikalske indslag vil der blive holdt taler af en række personer fra det politiske og kulturelle liv.

Lou Reed – Kicks (live ’76) – Satellite of Love (fransk tv)

Laurie Anderson – Oh Superman  

Antony – If it be your Will    Hope theres someone

Skriv en kommentar

245 har læst indlægget