Dagens sange er med: The Raincoats

17. februar 2008

I omtalen af the Slits blev The Raincoats lige nævnt, men heller ikke de skal glemmes i denne blog. Endnu et af de alt for få pigebands fra halvfjerdserne.
Gruppen blev dannet i ’77 af Ana da Silva (sang, guitar) og Gina Birch (sang, bas).
Indtil 1978 var der fyre med i bandet, men da Palmolive fra Slits overtog trommernen efter Nick Turner og Vicky Aspinall kom med på violin var det et 100% feminint projekt. stilen er blevet kaldt post-punk. Døm selv, i hvert fald er indflydelsen fra punken mærkbar. I 1980 kom det første eponyme album, der blev fulgt op af Odyshape (1980), live-albummet The Kitchen Tapes (83) og Moving (84). Herefter blev de enkelte medlemmer opslugt af diverse soloprojekter, men i 2006 blev bandet gendannet og har spillet i forskellige sammenhænge.

Don’t be Mean

Fairytale in the Supermarket

Raincoats i studiet

Song I dont Know Yet

Skriv en kommentar

318 har læst indlægget