Eva Dahlgren i morgen…

10. marts 2008

Så er den ged barberet. Billetten indkøbt og forventningen skruet op, men ikke for meget. For der skal meget til at overgå koncerten i Stakladen for årtier siden… Og i erindringens baglys står den stærkt. Men – mindre vil også kunne gøre det. Eva kom og syng for mig.
I øvrigt blev Eva Dahlgren interviewet i DR2s nye kulturprogram – Kulturguiden – der er DRs alibi for kulturprogrammer i det hele taget. Bortset fra det, så gør den kvindelige bestyrer, Stéphanie Surrugue, det ganske godt. Har skærmtække, er tydeligvis velforberedt, taler venligt og informeret til interviewofrene osv. Lidt har også ret.

3 kommentarer

  1. Anja ligenu kommentarer:

    Klokken er 21:12 og jeg tror din forventning bliver indfriet. SÃ¥ kvinden i Go’morgen (tv2-)danmark i morges (og nej, det ser jeg normalt ikke) og hun var meget voksen og nærværende.

    Glæder mig til at læse din anmeldelse i morgen :-)

  2. capac kommentarer:

    @Anja: Anmeldelsen får du nok først på onsdag. Koncerten begynder først i morgen kl. 21.

  3. Anja ligenu kommentarer:

    Øhm…hvad laver jeg ogsÃ¥ oppe sÃ¥ sent?
    ;-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

289 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62