Lydstyrkekontrol på skrivebordet

17. marts 2008

Jeg lytter meget til musik, når jeg sidder ved computeren. Og jeg bruger helst afspilleren Foobar 2000 til formålet. En no-bullshit-afspiller, der ikke fylder alverden i hukommelsen, og som har en forbavsende god lydgengivelse. Dog har den en enkelt mangel i forhold til fx Winamp eller WinMedia-afspilleren. Foobar har ikke nogen volumenkontrol. Man skal åbne Windows-lydstyrke-programmet. Og det er – for at sige det pænt – lidt bøvlet. Men nu har jeg fundet en løsning. Løsningen hedder Volume Control 1.0. Det er et blå-sort lille Widget, hvormed man kan skrue op og ned og slukke for lyden lige så let som at klø sig der, hvor man er højest, når man plukker jordbær. Og så er den gratis…
Opdatering: I mellemtiden har jeg så opdaget, at der er kommet en ny version af Foobar2000 med volumenkontrol…

Skriv en kommentar

267 har læst indlægget