Amy Winehouse og James Bond!

9. april 2008

Det kan godt være at bloggens lille kæledægge, Amy Winehouse, snuser lidt for meget til det hvide pulver, bunder flasken lidt for ofte og i det hele taget har en livsstil, der kunne minde om Billie Hollidays og Janis Joplins, men det forhindrer åbenbart ikke damen i at udfolde sig kunstnerisk. Senest gjorde hun en god figur i forbindelse med Grammy-uddelingerne, selv om amerikanerne helst ikke ville lukke hende ind i landet, der flyder af cocain og booze… Og nu forlyder det, at hun skal lægge musik til den nye James Bond-film, Quantum of Solace, der pt. indspilles. En titelsang til en James Bond-film må siges at være en fjer i hatten til Amy, når man betænker, hvem der ellers har lagt navn til. Så tør næsen Amy og kom i gang…

Louis Armstrong – We Have All The Time In The World

Amy – You Know I’m No Good (You can say that again!)

En kommentar

  1. filoffen kommentarer:

    Ja, og hun har den helt rigtige stemme til et gedigent James B. nummer.

Skriv en kommentar

749 har læst indlægget