Lily Allens erindringer…

Author:

Lily Allen er 33 år. Og alligevel udgiver hun sine erindringer til december under titlen My thoughts exactly. Og hvad skal man så mene om det.  Få dig dog et liv først!, fristes man til at råbe, fordi erindringer almindeligvis forudsætter et længere levet liv. På den anden side er lige netop Lily Allen en person, der er kendt for at være skarpt tænkende. En ung person, der har sine meningers mod, ikke er bange for at gå mod strømmen, samtidig med at hun har meget på hjerte. Det viser hendes sange. Så jeg tænker, at bogen mest af alt er en statusopgørelse i den unge sangerindes forhåbentlig lange liv.

Im strong. I can be tough. I’ve been broken. I’m opinionated. I’m a people-pleaser. I’m spoilt. I’m needy. I contradict myself. I try to do good. I want to do good. I’m impassioned. I’m observant. Most importantly, I tell the truth. And this is my story.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *