Danmarks Radio – DR – skal spare – farvel til P6 Beat m.m.

18. september 2018

Det er velkendt, at DR, alias Danmarks Radio, skal spare stort. Og i dag er sløret løftet for, hvad der kommer til at ske. Fyringer en masse er forudsigeligt og beklageligt. Indholdsmæssigt sker der også øjenbrynsløftende ting og sager. Fx forsvinder en del tv-kanaler og en hel del radiokanaler. Det går bl.a. andet ud over P6 Beat, der er den eneste landsdækkende radiokanal, der formidler moderne rock. Selv om jeg ikke lytter dagligt til kanalen, så synes jeg det er en fejl at lukke netop denne kanal. Og jeg vil opfordre dig til, hvis du er enig, at skrive under på en protestskrivelse. Her.

Lige så nedslående er det, at P8 Jazz lukkes. Hvor skal jazzen gå hen? Lokalradioerne!?

I det hele taget er det svært at finde noget som helst positivt i DRs spareplaner. Selv ambitionen om at spille 48% dansk musik er uambitiøst i en globaliseret tidsalder, hvor dansk sprog og kultur er en truet art.

Skriv en kommentar

85 har læst indlægget