Back to the Garden – 50 år med Woodstock

30. maj 2019

Selvfølgelig kommer man ikke uden om Woodstock-festivalen på festivalens 50-års jubilæumsår. Og ud over et mere eller mindre vellykket forsøg på at stable en ny festival på benene, så udkommer der, hvad man nok må kalde den ultimative udgivelse med musik fra den oprindelige festival. Med hele 38 CD’er, 432 numre, hvoraf 267 ikke tidligere har været udsendt (bortset fra bootlegsene…), en Blue Ray-udgave af Woodstockfilmen og en bunke såkaldt ephemera, så overgår den musikalske fejring alt, hvad vi hidtil har set. Ca. 800 $ skal man af med for at få adgang til herlighederne. Men så får man nok også revl og krat af den begivenhed. Kan man nøjes med mindre, så kommer der også en 10 CD- og 2-CD-udgave og en 5-vinyl-udgave. Så der er noget for enhver fan af alle festivalers moder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

60 har læst indlægget
14,851