Dødsfald: Leon Redbone

30. maj 2019

Leon Redbone er død. Hvem han egentlig var og hvor gammel han var, har været lidt af et mysterie. Han gjorde en dyd af at omgærde sig med mystik. Lige fra sin fremtræden med Stetsonhat, mørke solbriller og en stor mustache til mystiske udtalelser i interviews, som fx at påstå, at han var 127 år. Og meget passende spillede ha en musik, der var gammeldags og alt andet end innovativ. Ragtime, blues, Tin Pan Alley og country var på repertoiret.

Hans storhedstid var i midten af halvfjerdserne, hvor album som Double Time og Champagne Charlie gjorde sig godt på hitlisterne. Og han blev ved med at optræde helt frem til 2015, hvor han trak sig tilbage med helbredsproblemer. Nu er han ikke mere, og endnu en original musiker mangler i musikkens store puslespil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

41 har læst indlægget
14,851