Pensionering – ha, ha, ha

31. maj 2019

“I enjoy it, that’s what it comes down to. There will be a time, I’m sure, for retirement and I’m closer than I was years ago…To me, retirement is not a lovely word. People always talk about ‘looking forward to retiring’ but for me that’s an awful thought. I’m lucky I have a brilliant job that I love, and as long as I enjoy it and people are coming out in their droves to the shows then I will go on.” [Rod Stewart til The Mail]

Elton John gør det. Paul Simon gør det. Og mange flere. Går på pension. Men andre – Bob Dylan, Neil Young og Rod Stewart  brænder deres lys i begge ender og vil hellere brænde ud end sygne hen. Og sådan er vi så forskellige, Nogle er heldige at kunne fortsætte ufortrødent, måske på nedsat kraft, men dog med dampen oppe. Andre må bøje sig for alderen nådesløse komme eller blot for erkendelsen af, at alt har en ende.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

33 har læst indlægget
14,851