Fodbold og tørklæder

2. juni 2008

Herfra, hvor jeg sidder, har jeg udsyn til en stor Skolefritidsordning og til en nyistandssat boldbane, der både kan bruges til basketball, hånd- og fodbold m.m. Og forleden dag så jeg fire piger med tørklæde spille fodbold med indædt energi. Det kunne lige så vel have været drenge i korte bukser. I dag kan jeg så læse, at femtenårige Zenab El-Khatib er udtaget til det danske ungdomskvindelandshold i fodbold (for unge under 16 år). Og DBU har i den forbindelse dispenseret for forbuddet mod tørklæder. Zenab skal vise sine talenter iført et specialdesignet tørklæde, der ikke dækker halsen. Integration? Næ, vel bare fornuft.

4 kommentarer

 1. filoffen kommentarer:

  Men ikke alle er enige: http://www.blog.kvinderforfrihed.dk/?p=390

  Suk.

 2. capac kommentarer:

  @Filoffen: Kønsfascistisk!? Sådan en gang Manniche-pis!

 3. filoffen kommentarer:

  Jep.

  Jeg overvejde faktisk at tage tid på, hvor længe det varede fra Ritzau-telegrammet kom ud til Manniche publicerede et indlæg om emnet. Men ikke så snart havde jeg tænkt tanken, før hun allerede var i fuld sving. Tal om rygmarvsreaktion.

 4. capac kommentarer:

  Hun er en karikatur af halvfjerdserfeminismen!

Skriv en kommentar

249 har læst indlægget