Fodbold og tørklæder

2. juni 2008

Herfra, hvor jeg sidder, har jeg udsyn til en stor Skolefritidsordning og til en nyistandssat boldbane, der både kan bruges til basketball, hånd- og fodbold m.m. Og forleden dag så jeg fire piger med tørklæde spille fodbold med indædt energi. Det kunne lige så vel have været drenge i korte bukser. I dag kan jeg så læse, at femtenårige Zenab El-Khatib er udtaget til det danske ungdomskvindelandshold i fodbold (for unge under 16 år). Og DBU har i den forbindelse dispenseret for forbuddet mod tørklæder. Zenab skal vise sine talenter iført et specialdesignet tørklæde, der ikke dækker halsen. Integration? Næ, vel bare fornuft.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. filoffen kommentarer:

  Men ikke alle er enige: http://www.blog.kvinderforfrihed.dk/?p=390

  Suk.

 2. capac kommentarer:

  @Filoffen: Kønsfascistisk!? Sådan en gang Manniche-pis!

 3. filoffen kommentarer:

  Jep.

  Jeg overvejde faktisk at tage tid på, hvor længe det varede fra Ritzau-telegrammet kom ud til Manniche publicerede et indlæg om emnet. Men ikke så snart havde jeg tænkt tanken, før hun allerede var i fuld sving. Tal om rygmarvsreaktion.

 4. capac kommentarer:

  Hun er en karikatur af halvfjerdserfeminismen!

Skriv en kommentar

243 har læst indlægget
15,051