AC/CDs små brødre indtager Århus…. Airbourne

3. oktober 2019

og der er totalt udsolgt…

Australske Airbourne har eksisteret blev dannet i 2003 i Warnambool i det syd-vestlige Australien. Og et par år efter udkom deres debutalbum med den rammende titel Running Wild (2007).

Fra starten spillede de den hårde rock, bl.a. inspireret af forbillederne i AC/DC. Og konceptet er lidt det samme: Stram rock and roll med få akkorder og uden sofistikerede tilbøjeligheder – og med altid fængende og iørefaldende sange. Det er den slags rock, der blæser spindelvævet væk i ørerne og sparker en bagi, hvis man skulle henfalde til at sætte sig i lænestolen.

Det skal nok blive en fest for krop og ører, når kvartetten overtager scenen i Voxhall d. 12. oktober – Og nej, jeg skal ikke deltage i festen. Desværre.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

45 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62