Graham Nash

11. februar 2020

ja, Graham Nash, besøger det århusianske musiktempel Musikhuset til sommer, og jeg har købt billet til fruen og mig selv. Orkesterplads, så jeg rigtig kan høre, hvordan manden, der – med Torben Billes ord – var med til at brande The Hollies, lyder i fremskreden alder. Og jeg håber, han vil synge Marrakesh Express (fra Crosby, Stills & Nash’ debutalbum), og gerne i den demoudgave, der kom med Nash for få år siden.

Og billetkøbet har hensat mig i en Hollies-Nash-tilstand (ekstase er måske så meget at skrive, men jeg er ganske vild med Hollies og Nash lige for tiden, igen).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

 1. Frank Bach kommentarer:

  Hørte Graham Nash sidste sommer på Cambridge Folk Festival det var rigtig godt og kan stærkt anbefales. Det eneste var at han ikke levere et eneste nummer fra den sidste udgivelse, This Path Tonight (anbefales også)
  MVH Frank Bach, Esbjerg (fed by!!)

 2. capac kommentarer:

  @Frank: Jo, jeg glæder mig også til at opleve Nash, som jeg har fulgt siden starten af tresserne. Apropos Esbjerg,
  så optrådte Nash med Hollies på spillestedet Africano engang i starten af tresserne. Bare man havde været der den
  aften…

Skriv en kommentar

30 har læst indlægget
14,806