Capac anbefaler: Isse – Gør dit hjerte stolt

27. maj 2022

For godt et årstid siden anbefalede jeg Isses EP En umulig drøm. Og nu er hun tilbage med sit debutalbum med titlen Gør dit hjerte stolt. Og jeg må sige, at Isse fuldt ud lever op til de løfter, hun gav sidste år med sine popsange, og til de forventninger, de afsatte hos mig.

Som jeg forsøgte at skrive dengang, så formår Isse at krænke tidens modeluner og audiofile muligheder af sig og holde fast i sit eget projekt. Et projekt, der kort kan beskrives som melodiøs, dansksproget poprock, der både minder om noget, man har hørt før, men også og i allerhøjeste grad har sin egen personlige karakter.

De danske tekster er ganske mundrette og fortæller om emner, der ofte er beskrevet i poppen og som kendtegner poppens univers. Og i Isse mund fungerer teksterne rigtig godt i deres ligefremhed og syng-med-kvalitet. Og selv om alvorens gløder brænder under ordene, så løftes sangene op mod lyset af nogle endog meget iørefaldende melodier, af Isses kønne, livskraftige, ja lidenskabelige stemme og af det hold af musikere, hun omgiver sig med; hendes faste band plus et par hjælpende navne, der forstår at omslutte Isse og sangene med swingende, medrivende poprockarrangementer.

Jovist, Isse består med glans sin albumdebut, med en plade, der appellerer til ethvert popøre, der forventer pop, som kan løsrive sig fra tidens digitaliserings- og nivelleringstilbøjeligheder og hævde poppens tradition for den gode, iørefaldende og dansante, popsang – med streg under både pop og sang. Og det vil være svært ikke at forvente, at albummet her vil få masser af afspilning på radiostationer og andre kanaler rundt omkring. Så hvis du er til renlivet pop, så kan du roligt tage Isses nye plade til dig. Hermed varmt anbefalet af dette gamle popøre.

Isse. Gør dit hjerte stolt. Producer: Gabriel Uth Jacobsen. Sandorf Records. Er udkommet. 

Isse – Din verden brænder (officiel video)

Tættere på (officiel video)

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

50 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62