Pickupdrop 3: SOS Band – Borrowed Love / Weekend girl

Author:

Endnu en fin, velholdt single fra midten af firserne. S.O.S. Band – Sounds of Succes Band – et sort electro-funk band fra Atlanta, Georgia, hvor gruppen blev dannet i 1977. Og efter at have fået en pladekontrakt med Tabu Records fik de straks succes med hitlisteplaceringer og stort salg, som resulterede i en guldplade for debutalbummmet S.O.S. Successen fortsatte firserne ud, hvorefter det har knebet med hitlisteplaceringer og nævneværdigt salg. Men gruppen, der har undergået diverse udskifninger, er fortsat aktiv.

Igen er der tale om en plade, jeg nok ikke ville være kommet i besiddelse af, hvis ikke nogen havde efterladt den i storskraldet. Kompetent funk med reminiscenser af fx Earth, Wind and Fire og andre store halvfjerdsernavne og med dansegulvet i sigte.

Borrowed Love

Weekend Girl 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *