Efterårets palet

Author:

Om det er klimaforandringerne, der gør det, er jeg ikke helt klar over – selv om jeg da er overbevist om, at de netop skaber forvirring i kalenderen – men i hvert fald kom jeg lidt i tvivl om, her de sidste par dage, hvorvidt vi er begyndt på efteråret eller vinteren, eller måske begge dele!? Men min sædvanlige lørdags- og søndagstur med vovsen i skoven overbeviste mig om, at vi i hvert fald har åbnet efterårsalmanakken. Det ubeskriveligt smukke rød-gul-brune tæppe af nedfaldne blade fra træerne fortalte mig, at her er beviset på efteråret; lige som sneen ville fortælle mig at vinteren var over os. Så jeg trillede hjem i automobilet fast besluttet på at lufte The Kinks uomgængelige besyngelse af netop efteråret – Autumn Almanac – som i min bog er noget af det bedste netop det årti. En sang, som Ray Davies i følge ham selv blev inspireret til at skrive ved synet af en lokal pukkelrygget gartner i hjemområdet Muswell Hill; helt klassisk Ray Davies.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *