50: pladeregnen i oktober og november 1973

Author:

Steve Miller Band The Joker, Bob Marley Burnin’, David Bowie Pin Ups, The Who Quadrophenia, Roxy Music Stranded, Ringo Starr Ringo, Bruce Springsteen The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle, Billy Joel Piano Man. Det var bare nogle af de memorable plader, der kom for halvtreds år siden. Selv om 1973 ikke nåede samme højder som de to foregående år, så var der alligevel meget at høste for et pophovede. Der var dog et par andre, lidt mindre kendte plader, som fik en særlig plads i mit hovede – nemlig Kevin Coynes Marjory Razorblade og Don McLeans Playin’ Favorites. Simpelthen fordi de kom til at stå på min pladehylde. Og de holder stadigvæk, hvis du spørger mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *