Og et dødsfald: Steve Harley er død – 73 år gammel

Author:

En kræftsygdom tog livet af ham. Steve Harley, der blev berømt som forgrundsfigur i det britiske band Cockney Rebel. Make Me Smile (Come Up and See Me)” hed bandes slidstærke hit fra 1975 som stadigvæk klarer sig fint på afspilleren.

Cockney Rebel var aktivt indtil for ganske nylig og besøgte blandt andet Danmark. Men for få måneder siden måtte Harley så kaste håndklædet i ringen, fordi sygdommen tvang ham til at opgive det, han elskede mest at gøre – spille på en scene. Cockney Rebel kom frem i slipstrømmen af glam rock-bands i starten af halvfjerdserne og blev langsomt Steve Harleys band, samtidig med, at han fik en solokarriere. Ved siden af fik – i halvfemserne – han også en karriere som radiomand med  showet Sounds of the 70s, der nu fortsætter med en anden mand ved roret. Helt i Harleys ånd.

2 thoughts on “Og et dødsfald: Steve Harley er død – 73 år gammel”

  1. Trist – jeg faldt sidste år over, hvad der foreløbig er blevet mit sidste fysiske musik-køb (streaming har ramt ..) Steve Harley’s 2020 udgivelse “uncovered” – en fantastisk CD, der havde fortjent en opfølgning……….

    1. @Lars Østergaard: Bedre sent end aldrig. Og et sådant dødsfald giver en en anledning til at grave i bagkataloget for Cockmey Rebel og hovedpersonen selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *