Tine Bryld stopper på Tværs

29. september 2008


Siden 1972 har Tine Bryld snakket moderligt, men ikke sted-moderligt, med hundrevis af unge mennesker med problemer i projekt “livet”. På søndag er det sidste chance for at få støtte fra hende, for nu går hun på pension, radiomæssigt i hvert fald. Selv om jeg aldrig har haft brug for Tines hjælp, så har jeg ofte lyttet til hende og fået meget at vide om, hvor svært det kan være at være ung selv i et såkaldt “velfærdssamfund”. Tak til Tine for sliddet.

5 kommentarer

  1. Deborah kommentarer:

    Det var et favoritprogram for mig, da jeg var ung. Dygtigt af Tine, men hun fortjener sin pension!

  2. Tina - omme i London kommentarer:

    WOW – hende husker jeg! Det var bare det jeg ville sige, hej!

  3. capac kommentarer:

    Ja, du har jo også alderen til det! :-)

  4. Donald kommentarer:

    Det er mærkeligt, at der ikke er nogen andre, der har kunnet gøre tilnærmelsesvist det samme som Tine. Jeg har i den sidste tid hørt et klip eller to, hvor jeg syntes at hun lød træt og kørte på rutinen, og det havde hun selv sagt at hun ikke ville, så ville hun hellere stoppe. Det er så sket.

    Men hvem kan tage over? Helt ærligt, der er ikke nogen rÃ¥dgivere, som har været i nærheden af DR pÃ¥ det rigtige tidspunkt og med den rigtige kontakt – hvordan skal man løse den slags opgaver i et samfund, der som vores vægter “grossister” og “typificering” højere end “smÃ¥folk” og “selvstændighed”?

  5. capac kommentarer:

    @Donald: Jeg tror, at du har ret. Det bliver svært at finde en som Tine Bryld, selv om hun måske skulle have stoppet før. Med hensyn til menneskeligt engagement har hun været et fyrtårn i DR. Den slags findes nok rundt omkring i socialvæsnet og i øvrigt, men ellers vægtes der jo anderledes. Penge og regler og sådan.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

585 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62