1968: Wonderwall Music – George Harrison

17. november 2008

Afdøde George Harrison solodebuterede i 1968 med filmmusikalbummet Wonderwall Music. Musikken, der for størstedelens vedkommen er ren instrumentalmusik, blev indspillet i London og Bombay med hjælp af blandt andet Peter Tork (The Monkees), Eric Clapton (under pseudonymet Eddie Clayton) og Ringo Starr (Richie Snare). Pladen var ikke kun Harrisons første soloalbum. Det var i det hele taget det første soloalbum fra Beatles – og i øvrigt det første album, der kom fra Apple-plademærket. Pladen blev ikke nogen kommerciel succes, men er dog genudgivet på cd i 1992.

George Harrison Wonderwall Music – Red Lady Too

2 kommentarer

  1. Gertrud kommentarer:

    Ser frem til en gennemgang af samtlige Harrisons LP´er. Der må være 1-2-3 numre, der er værd at huske pr. plade eller hur?

  2. capac kommentarer:

    Jeg mener, at der er langt flere. Og All Things Must Pass er en hovedværk i Beatles-historien. Tak for ideen i øvrigt. Jeg vil tage den op snarest.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

220 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62