Nøgne damer sælger…

28. november 2008

I følge bloggens statistikafdeling skulle indlægget Nøgne damer – og reklamer! være det mest populære indlæg overhovedet. Det kan vel ikke overraske. I den henseende er der intet nyt under solen. Finanskriser kommer og går, men patter og røv består, som Rimsmeden måske ville have sagt. Og som der står i bemeldte indlæg: Nøgne damer kan sælge alt, selv ligkister.

2 kommentarer

  1. Rimkogeren kommentarer:

    Tja, ikke utænkeligt.
    Marcipanmandelgavegrisekonkurrencens tid nærmer sig. Tænk hvis den lille grisebase blev afløst af en ditto dame, så var det ikke moder, der var i køkkenet, for at plante mandelen i den mindstes portion, men farmand.
    Hvem mon så fandt mandelen??

  2. capac kommentarer:

    @Rimkogeren: Ja, det er tid til julekoglerier! :-)

Skriv en kommentar

18.253 har læst indlægget