Obskurt: Louis – “Hjerterne banker”

10. december 2008

Ud af coveret til Dr. Buzzard’s LP faldt en fleksidisc, som jeg havde glemt alt om, jeg havde. Titlen er Louis “Hjerterne banker”. Der er ikke angivet noget år, men på skiven står der “Tak til: The Redhouse=.Ivan Horn”. Og nedenunder: Dansk lyd og lys n(c)B Booking 0913806. Og der står også “leveret af DANSKSKÆRESTUDIE”. Ivan Horn kender man som en fortræffeligt guitarist, der blandt andet har spillet sammen med C. V. Jørgensen. Men søgninger på nettet har ikke givet nogen forklaring på, hvor pladen udkom, hvornår eller hvem, der i øvrigt medvirker. Hvem er sangerinden? (Mona Larsen?). Og hvem spiller så fornøjeligt klaver på skiven? Måske finder jeg svaret en dag…

Opdatering 30.9.2019: Hvis man venter længe nok, skal man nok få et svar. Henrik fortæller i en kommentar: “Flexi-disc’en udkom sammen med MM – Månedsblad for ROCK & JAZZ nr. 4 April/maj 1988.” Men hvem er/var Louis? Og var det Mona Larsen, der lagde stemme til? Der er altid arbejde at gøre for en rockarkæolog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Gertrud kommentarer:

  Sanger – kunne være Lotte Rømer, jvf. hendes bog Sølvfuglens Vinger, hvor hun beskriver tiden i musikkollektivet og forholdet til Ivan Horn….

 2. capac kommentarer:

  @Gertrud: Ja, jeg kom også til at tænke på Lotte Rømer, som jeg har nogle plader med. C.V. Moto og sådan.

 3. Henrik Enevoldsen kommentarer:

  Flexi-disc’en udkom sammen med MM – Månedsblad for ROCK & JAZZ nr. 4 April/maj 1988.
  Jeg har bladet med disc’en i – urørt…!

 4. capac kommentarer:

  @Henrik: Hvis man venter længe nok, så kommer der et svar på den slags spørgsmål. Så tak for oplysningen.
  Jeg abonnerede selv på MM dengang i firserne, så det være ad den vej, den er kommet ind i coveret, men det
  husker jeg intet om.

Skriv en kommentar

254 har læst indlægget
14,852