The Gonzo Tapes – Hunter S. Thompson

11. december 2008

Den afdøde New Journalism-forfatter, syrehoved og meget mere Hunter S. Thompson, der stod model til Doonesburys tegneseriefigur Duke har posthumt fået udgivet en fem-cd-boks med tanker og refleksioner, som blev indspillet i årene 1965-1975. Optagelserne har ikke tidligere været udgivet, men har ligget på bånd i kælderen i Thompsons hus i Woody Creek, Colorado. Boksættet rummer også en lille bog med sjældne fotos af hovedpersonen og illustrationer af ingen ringere end Ralph Steadman. En oplagt fødselsdagsgave for tilhængere af denne velskrivende galning…

En kommentar

  1. thomas kommentarer:

    Fremragende bokssæt. Jeg sad klistret i min stol med ørebøffer og et par sorte portere i tre timer. Specielt interessant er det at høre interviewene med Terry The Tramp og den senere vanvidsjagt på The American Dream med djævleadvokaten Acosta.

Skriv en kommentar

217 har læst indlægget