Gogol Bordello

Author:

Jeg har tidligere nævnt Gypsypunk-bandet Gogol Bordello. Nemlig i forbindelse med den særdeles seværdige film Everything is illuminated, hvor et af bandmedlemmerne – Eugene Hütz -spiller med. Nu er der grund til at trække dem frem i lyset igen. Dels har de besøgt på Københavnstrup og århus i slutningen af november måned, og dels har bestyreren af DRs aparte madprogram Hjemmeservice (omtalt i den gamle blog), Mick Shack, haft orkesteret inde i sin lejlighed til fælles madlavning og musikalske indslag. Programmet kan genses på DRs hjemmeside, så snart serveren kommer op at køre igen…
Hvis man er til musik, der blander stilarter på en ny og forfriskende måde, så er Gogol Bordello værd at opsøge. De er et godt eksempel på, hvad der kan komme ud af mødet mellem flere musikalske kulturer fra Øst og Vest. Musikerne i bandet har fundet sammen i den kulturelle smeltedigel New York og skabt deres egen sigøjnerpunkstil, der er særdeles underholdende. På deres hjemmeside er der en diskografi og man kan selvfølgelig også downloade smagsprøver på deres musikalske udfoldelser.
Her er bordellet (det er Hütz med overskægget, nr. 3 fra venstre i bagerste række):

Gogolbordellet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *