Han danser ikke mere…

25. december 2006

…og synger ej heller. Selv i juledagene høster døden. Den sorte soulsanger James Brown er her ikke mere. Sexmaskinen kører ikke mere. Musikverdenen er blevet fattigere.

Jeg husker dette nummer fra min gymnasietid. Nogle af pigerne var vilde med Sex Machine, men jeg var mere til langhåret rock og sådan; men jeg kunne alligevel ikke lade være med at lytte og vippe med foden til James…

Opdatering: Det forlyder i dag, onsdag d. 27/12, at den kendte instruktør Spike Lee vil lave en film om James Brown. Optagelserne begynder efter planen i 2008.

2 kommentarer

  1. regitze kommentarer:

    men han nåede i det mindste 72 hæsblæsende år. sex machine er et fantastisk dansenummer uanset musikpræference. du behøver hverken at blive forpustet eller stå og steppe stjernepolka. hele bilen dansede forleden, da radioen fyrede den af. og du kunne se hvilke andre biler, der havde stillet ind på p4 og blev til rene sexmaskiner:)

  2. Tina - omme i London kommentarer:

    RIP James Brown – the ultimate sex machine!

Skriv en kommentar

902 har læst indlægget