Næstekærlighed

26. december 2006

Som sagt er det tanken, der tæller. Frøknen er i den alder, hvor man tænker meget – over livet, døden, kærligheden, meningen med livet osv. Det er i den alder, det rigtig begynder. Og det holder nok aldrig op, tror jeg. Til tankerne hører handlinger som fx den at støtte gode formål. Farvede armbånd (der ikke er for allergikere…) til støtte for kampen mod brystkræft. Eller en dåse til støtte for AIDS-fondens arbejde. En dåse med et lille frø, der blot skal vandes, så vokser det. Men der står ikke noget om, at frøet vokser op til himlen og kræver alskens hensyn som bambuspinde til at støtte gevæksten (og dåsen). Og der står ikke noget om, hvad man gør, hvis man er bortrejst nogle dage (skal den så stå i badekarret i vand til halsen?). Måske er det bare en smart måde at få os til at tænke på de AIDS-ramte! Det må være forklaringen. Genialt!

Skriv en kommentar

538 har læst indlægget