Philip Jose Farmer, science-fiction-forfatter, er død, 91

28. februar 2009

Nu hvor Listemager Klaus har henvist sin blog til det museale, må vi jo nok hellere gør opmærksom på, at en af science fiction-litteraturens vovehalse, Philip José Farmer, stille og fredeligt er gledet ind i The Big Sleep i den fremskredne alder af 91 år. Farmer var aktiv som forfatter fra halvtredserne, hvor hans provokerende blanding af pulp og intellektualisme var med til at skaffe ham en stadigt voksende læserskare. Han var en produktiv herre, der nåede op i omegnen af 75 bøger, der blev oversat til en lang række fremmedsprog. Nu er han ikke mere, men bøgerne står på hylderne og venter. Hvil i fred.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. AagePK kommentarer:

    For ganske længe siden bemærkede en af mine lærere, at man var gammel, når man syntes, betjente så vel unge ud, og man startede avislæsningen med nekrologerne. Har vi grund til at være bekymrede på dine vegne, capac?

  2. capac kommentarer:

    @AagePK: Jeg læser med stor interesse nekrologer. Det er jo en anakronistisk og nostalgisk blog – og alderen kan man ikke løbe fra! .-)

Skriv en kommentar

210 har læst indlægget
15,007