Det erotiske museeum lukker (nok)

11. marts 2009


Forleden kunne man i tv-avisen høre, at en ny erotik-messe gik forrygende godt. Danskerne sparer ikke på hjælpemidler til de seksuelle udfoldelser. Designerdildos osv. sælger, medens krisen kradser, og vi sparer på andre ting.
Men i dag kan man så læse, at Københavns erotiske museum – Museum Erotica – der er skabt af Ole Ege, nu er gået konkurs. Måske er tiden ikke inde til at studere erotikkens historie? Man skulle ellers tro, at fx tidens ny-puritanisme kunne have godt at at studere, hvordan seksuallivet har udfoldet sig gennem århundrederne…

5 kommentarer

 1. AagePK kommentarer:

  Det museum burde være kanon og en del af indvandrertesten.
  Q@;-D

 2. usling kommentarer:

  Hørt!

 3. Donald kommentarer:

  Det var nogle overraskende kommentarer. Måske giver de lidt mening, men ikke sådan råt, der skal rettes lidt. Lad lige være med at tro, at det kun er indvandrere, som ikke kan svare på deres kanon-spørgsmål :-)

 4. AagePK kommentarer:

  Ifølge en talskvinde har der været en del klasser på besøg, så det er fint nok. Med hensyn til hvem der kan svare på hvad: når de store kanoner ikke engang kan finde ud af at stille de rigtige spørgsmål til de forkerte svar, eller også er det omvendt, så er det ikke nemt for nogen.

 5. capac kommentarer:

  @Kære alle: Jeg gider slet ikke at komme ind på den latterlige kanon-snak.

Skriv en kommentar

391 har læst indlægget