XTC

29. august 2006

“The Fuzzy Warbles Collectors Album” (Virtual Label) er titlen på et cd-bokssæt på ikke mindre en ni cd’er, som udsendes i oktober med godter fra gruppen XTC’s gemmer. Guitaristen og sangskriveren Andy Partridge har været igennem den produktive gruppes outtakes m.m. og har samlet det bedste. Der er ikke tale om sekundavarer, men gruppen har været så kreativ, at meget ikke nåede ud på plade undervejs. Det sker så nu i følge Yahoo News.

XTC var et af de bands, som jeg faldt pladask for dengang punk- og new wave-bølgerne ramte den konservative musikindustri i 1970’erne. Det forstod at forene den melodiske sangskrivning fra de bedste engelske tresserbands med den nye kick-ass-attitude og rebelskhed i rocken. De har i øvrigt udgivet en lang række fremragende plader frem til i dag.

(Med al den musikomtale burde det være på tide, at pladeselskaberne begyndte at sende bloggen nogle anmeldereksemplarer! :-D)

 

2 kommentarer

  1. Henrik Larsen kommentarer:

    “Skylarking” er en af perlerne i min cd samling. Faktisk brugte jeg albummet til at teste min ny (brugte) forstærker i gÃ¥r…

  2. capac kommentarer:

    Helt enig, det er en perle, oven i købet med et stilrent cover…

Skriv en kommentar

606 har læst indlægget